Wat kunnen wij voor u betekenen?

Om kwalitatief de hoogst mogelijke mondzorg te leveren kijkt Dignitas samen met u naar mogelijkheden tot verbetering. We vertellen u graag over innovaties binnen ons vakgebied en vinden het leuk om zorgpersoneel te motiveren om met ons aan de slag te gaan.

1

Goede mondzorg op locatie

Ons team voelt zich zeer betrokken bij de zorgafhankelijke bewoners en heeft ervaring in deze specialistische (geriatrische) mondzorg.

In een daarvoor geschikte ruimte in de zorginstelling plaatsen wij onze mobiele tandartspraktijk. En soms zien wij bewoners in hun eigen kamer.

We zien mensen voor de periodiek controle, en waar nodig voor gebitsreiniging en andere behandeling om een goede mondgezondheid te waarborgen.

2

Geen extra kosten voor bewoner en zorginstelling

Voor bewoners met de indicatie “WLZ met behandeling” is onze mondzorg kosteloos. Voor bewoners zonder deze indicatie gelden de reguliere tandartstarieven. Er worden dus geen extra kosten gerekend voor de zorg aan huis.

Voor de zorginstellingen betekent een overeenkomst volledige ontzorging en er wordt voldaan aan de richtlijnen van de inspectie.

3

Oog voor medewerkers en verzorgenden

Buiten de behandeling van de bewoners om, zetten wij ons in om de medewerkers en verzorgenden te betrekken bij de zorg die wij leveren. Dit gebeurt door overleg en uitgebreide rapportages in het zorgdossier.

In huiselijke sferen
Ontzorgd
Preventief
Voor iedereen