Dignitas Mondzorg en uw zorginstelling

Dignitas Mondzorg werkt nauw samen met diverse zorginstellingen. Duidelijke afspraken en een open communicatie zorgen voor een prettige samenwerking. Bent u op zoek naar passende mondzorg voor uw bewoners? Lees hieronder wat u van ons kunt verwachten.

Preventief

Preventieve mondzorg is cruciaal voor de kwetsbaren en zorgafhankelijken onder ons. Voorkomen is immers beter dan genezen, zeker bij deze doelgroep. Ons toegewijde team van ervaren mondzorgprofessionals maakt preventie een prioriteit door clienten regelmatig te bezoeken en vroegtijdige interventies in te stellen. Dit bevordert niet alleen de mondgezondheid, maar draagt ook bij aan de algehele gezondheid. Bovendien reikt deze proactieve aanpak verder dan de tanden alleen; het verbetert de levenskwaliteit van de meest kwetsbaren in onze gemeenschap.

Curatief

Hoewel preventie essentieel is, zijn curatieve ingrepen soms onvermijdelijk. Dignitas Mondzorg kan door de inzet van een compleet uitgeruste ambulante tandartskamer dit hoogwaardig en doeltreffend uitvoeren. Het waarborgen van toegang tot kwalitatieve curatieve zorg verlicht pijn, verbetert de kauwfunctie en bevordert het algemeen welzijn. Vergeet niet dat lachen natuurlijk ook een belangrijke functie van het gebit is!

 

 

 

 

Educatief

Zonder de hulp van het zorgpersoneel kunnen we niet de optimale zorg bieden. Educatie van zorgpersoneel over mondzorg is essentieel. Goed geïnformeerd personeel kan preventieve maatregelen integreren, vroegtijdige problemen signaleren en patiënten begeleiden naar optimale mondgezondheid. Dignitas mondzorg kan deze educatie verzorgen, waardoor zorginstellingen kunnen profiteren van gespecialiseerde kennis en hun personeel toerusten met de vaardigheden om het principe “de mond niet vergeten” effectief toe te passen.

 

Samenwerkingen Dignitas Mondzorg 

Dignitas Mondzorg werkt nauw samen met diverse zorgorganisaties. Bekijk hieronder met welke organisaties wij samenwerken!